Hoppies der kan gavne din sundhed

Hoppies der kan gavne din sundhed

February 14, 2018 Uncategorized 0

Vi bruger alle meget tid på vores arbejde, hvor mange ofte lige tager en time mere på arbejdet, fordi så bliver de knap så stresset dagen efter. Problemet for mange er bare at det sker lidt for ofte, med det resultat, at de ikke får koblet rigtigt af i hverdagen, hvor der også er familien og venner der skal passes.  En god måde at slappe af på, er ved at få et interesseområde, hvor man ikke har behov for at tænke på arbejde eller de daglige gøremål i hjemmet.  Det er sundt at have en hoppy og der er ingen tvivl om, at det er noget alle burde at have. Her kommer der nogle tips til, hvilke hoppies der er relevante, hvis man gerne vil fremme den generelle sundhed.

 

Lav din egen urtehave

 

Det er blevet mere og mere populært at dyrke sin egne grøntsager, hvilket giver god mening med henblik på den stigende fokus der har været på sundhed de seneste år.  Mange tænker sikkert, at det er meget tidskrævende at skulle passe en urtehave, men hvilken hobby er ikke tidskrævende, det vigtigste er, at det får en til at slappe af.  De fleste tror, at det kræver en stor bondegård og masser af plads at få en urtehave op at stå, men det er langt fra tilfældet.  Der er flere og flere inde i byerne, som køber et kolonihavehus, hvor de netop kan dyrke de grøntsager eller frugter som de elsker at spise. Fordelene ved at have en urtehave er mange. ikke nok med, at man får muligheden for at bruge sin krop, når der skal flyttes jord og graves, så er det også 100 procent rene råvarer og uden E-numre, hvilket gavner den generelle sundhed positivt.  Er der indimellem pauser i havearbejdet, så kan man slå tiden ihjel med Simbagames, hvor det med en heldig hånd er muligt at vinde lidt ekstra skejser.

Dyrk en sportsgren der får pulsen op

Er man den mere aktive type og godt kan lide at bevæge sig så kan det være en god idé at finde en fritidsaktivitet, hvor kroppen kommer i bevægelse.  Hvis aktiviteten skal tilpasses en travl hverdag, så kan det være en god idé at vælge en, hvor der er forholdsvis stor autonomi, forstået på den måde, at der ikke er et fodboldhold, som er afhængig af dig en weekend eller hverdag hvor tiden er knap.  I forlængelse af dette, så vil det være interessant med en sportsgren som crossfit. Her er dyrkes mange af øvelserne i hold, hvorledes de sociale aspekter stadigvæk er intakt, men modsat en sportsgren som fodbold, så er øvelserne ikke afhængige af et bestemt antal personer dukker op, hvorfor man sagtens kan blive væk, hvis det ikke passer ind i programmet. Crossfit handler om at skabe en holistisk holdning til sundhed og træning, hvorfor det er alle kroppens muskler der bliver fokuseret på.