3 Julegaver du kan lave selv

3 Julegaver du kan lave selv

November 17, 2017 DIY 0

Det er snart ved at være jul og er du træt af at give kedelige og upersonlige gaver hver eneste jul, så giver vi dig nogle forslag til hvordan du selv kan komme i gang med at lave nogle hyggelige og personlige gaver som modtagerne helt sikkert vil elske.

Hjemmelavede lys eller lysestager

 

Hele vinteren og julen er mørk og kold, det er derfor utrolig hyggeligt at have nogle levende lys fremme. I juletiden har vi vores kalenderlys som vi tænder hver eneste dag. Det giver hygge og en helt særlig stemning i hjemmet. Det er faktisk nemt at lave sine egne lys, på nettet kan du købe startpakker til at komme i gang som indeholder det du skal bruge. En lysestage kan nemt laves ud af diverse genbrugsmaterialer, vær kreativ og sæt tingene sammen og gør det unikt, søg igen inspiration på youtube og andre medier.

 

Et personligt smykke

 

Det at lave smykke og elegante smykker er en kunst i sig selv, der findes mange forskellige materialer som kan bruges for ikke at nævne de mange forskellige sten, udtryksformer og meget andet. Hvis det er første gang du prøver at kaste dig over at lave smykker, så start simpelt, køb nogle smukke sten og lav nogle flotte vedhæng og sæt det hele sammen på et flot læderarmbånd. Der skal ikke meget til for at starte og prøve sig frem, igen kan du søge utrolig meget inspiration online.

 

Hyggelige og flotte puder

 

Hvis du er god til at sy så kan du finde noget flot og unikt stof og købe nogle puder i ikea og så ellers betrække dem og så har du nogle smukke puder som ikke nogen andre har. Det kan også være at du hellere vil strække et flot tæppe, et par vanter, en hue eller et halstørklæde, mulighederne er rigtig mange. Hvis du laver en gave til dine forældre eller bedsteforældre kan du være sikker på at de vil blive utrolig glade for et par flotte puder som du selv har lavet.

 

Vi håber at du med denne guide kommer i gang med at lave dine egne personlige gaver til dem som du holder af, det er både sjovt og hyggeligt og lave og gavemodtageren vil helt sikkert værdsætte en hjemmelavet gave mere end noget du blot har købt. Hvis du mangler flere gaveideer til julen, så tjek denne side og se deres gavetips til kvinder.