Jul er lig med hobbytid!

Jul er lig med hobbytid!

November 3, 2017 DIY 0

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder også, at vi har en undskyldning til at komme i det kreative hjørne og have mere hobbytid.

Vi har samlet nogle ideer til hvordan du kan holde en kreativ og hyggelig jul nedenfor med masser af kreative ideer til hobbyting.

Skab en hyggelig julestemning

For at blive motiveret til at være mere kreativ og lave flere hobbyting i julen, er det vigtigt at komme i julestemning.

Julestemningen er nemlig en yderst god motivationsfaktor, og gør det hele meget sjovere, når du sidder og er kreativ, og denne stemning skaber du på mange forskellige måder.

Gør din bolig klar til jul

De fleste af os bruger størstedelen af vores tid hjemme, når vi ikke er på arbejde eller i skole. Den bedste måde at komme i julestemning på, starter derfor i hjemmet.

Pynt derfor din bolig med lyskæder, hæng klementiner med nelliker i vinduerne, så det dufter af jul, find julepuderne og juletæpperne frem, og anskaf dig et underlag til juletræet, eksempelvis et Georg Jensen juletræstæppe fra damask.dk.

Husker du det hele helt ned til den mindste detaljer, giver det nemlig den bedste effekt.

Tag på julemarked

Julemarkeder er en af de bedste ting ved julen. De er præget af en helt bestemt julestemning, og alle er i godt humør, og hygger sig.

Spis en masse æbleskiver, få købt nogle julegaver og prøv pariserhjulet. Så undgår du ikke at komme i julestemning!

Vær kreativ

Når julestemningen er på plads, kan du for alvor komme i det kreative hjørne. Der er masser af muligheder at være kreativ på i juletiden, og det er det bedste af det hele.

Gør-det-selv julepynt

Der findes intet hyggeligere, end når du selv laver julepynt til juletræet.

Her er der mange muligheder. Eksempelvis kan du lave papirpynt – julestjerner, julehjerter, guirlander, you name it!

Men udover papirpynt kan du også lave pynt af ler og af alutråd. Disse er nogle lidt mere utraditionelle måder at lave julepynt på, men yderst sjove at gå i gang med, og så kan du beskæftige dig med nogle nye hobbyting – perfekt!

Lav din egen pakkekalender

Der er ingen jul uden en pakkekalender. Vil du gerne gøre det anderledes i år, så lav din egen. Det giver et helt specielt indtryk hos modtageren, og er også sjov for dig at lave.

Denne kan laves på mange forskellige måder. Eksempelvis kan du benytte dig af papirsposer, som du kan hænge op i en lang snor. Herefter kan du dekorere dine pakker.

Et godt tip er selv at tegne eller male tallene på stykker af papir, pynte hver enkelt, og derefter binde sløjfer på dem. Luk dem med klemmer, og tilføj eventuelt noget gran. Det gør det så hyggeligt.