Sådan indretter du et børnevenligt hjem

Sådan indretter du et børnevenligt hjem

June 1, 2017 Uncategorized 0

Det er de færreste børnehjem, der ikke bærer præg af, at børn netop bor der. Stakkevis af legetøj og børnebøger, masser af børnetøj og børnesko samt bunkevis af tegninger og andet kreativt fylder diverse rum i huset. Det er ikke til at komme udenom, at børnene er til stede i hverdagen.

Vi elsker vores kære små, og derfor skal vores hjem selvfølgelig også udstråle, at de er til. Dog kan du vælge forskellige måder, hvorpå børnenes ting og kreative idéer kan udfoldes. Hvis du ønsker at få nogle tips til, hvordan du kan indrette et børnevenligt hjem, kan du læse mere i artiklen lige her.

Boldbassin med masser af leg

Misioo har udarbejdet et boldbassin til børn, hvor børnene har mulighed for at lege med plastikbolde. Leg med disse bolde er nemlig fantastisk for de små, da boldene stimulerer en masse af deres sanser og udfordrer deres motorik. Med et boldbassin fra Misioo medfølger 200 farverige plastikbolde, som dit barn uden tvivl vil drage masser af glæde af. Udover det elegante design og det sjove for dit barn, er det derudover hurtigt og nemt at rydde boldene på plads efter brug. Faktisk vil du nemt kunne lære barnet at lægge boldene tilbage efter brug, hvilket ligeledes vil styrke barnets motorik og opdragelse. Hvis du ønsker at se mere omkring Misioo’ boldbassiner, kan du klikke her.

Pynt til hjemmet i form af sten

Hvis I tager en tur til stranden eller i skoven og finder en masse sten, vil I nemt kunne pynte hjemmet med disse. For at gøre noget kreativt ud af dem, kan I give stenene farver ved brug af neglelak. Det er super nemt og samtidig sjovt at gøre sammen. Først tager I en skål og fylder med vand. Derefter tager I neglelak i forskellige farver og putter dråber i vandet. Efterfølgende dypper I blot stenene deri, og farven vil sætte sig på stenen. Dette er den perfekte mulighed for at pynte børneværelset eller stuen på. I kan også vælge at tegne på stenene med tuscher. Her kan I eksempelvis lave flotte mønstre eller tegne søde ugler.

Udnyt det lille rum under trappen

Mange trapper har et lille mystisk rum under selve trappen, som oftest bruges til opbevaring. Dog er det lille rum en ideel måde at lave noget kreativt for børnene. Du kan købe små børnemøbler som en lille barnesofa, et minibord, små lamper, puder og tæpper. Herefter kan du indrette rummet under trappen som en lille stue, og dette vil dit barn uden tvivl synes er sejt. Du kan dekorere det udenpå, så det ligner et lille hus. Hvis du mangler inspiration hertil, kan du søge efter ”playhouse under stairs” på internettet.