Lav mad som hobby

Lav mad som hobby

May 26, 2017 DIY 0

Mange tænker, at en hobby kun er noget med at stikke eller samle på frimærker. Men alt du laver i din fritid, kan sådan set betragtes som en hobby. Det kan også være, at du elsker vin eller at lave god mad. Hvis din hobby er god mad, skal du selvfølgelig lige finde en god tandlæge i København, eller en tættere på dig. For du skal passe på dine tænder, hvis du laver noget med at spise.

Men vi bruger meget tid på at spise mad, så hvorfor ikke have mad som din hobby. Her tænker vi ikke kun på, at du spiser det, men også at du laver det. Især sidste del af en god hobby, da du kan gøre dig selv og andre glad med god mad.

Den store bagedyst

Det har altid været populært at bage i Danmark, da vi har en kæmpe kultur for alt, som har med mel og gær at gøre. Hvis du tager til udlandet, finder du ud af, at frisk gær ikke er en selvfølgelig, som det er herhjemme.

I udlandet bruger man typisk tørgær, og det viser lidt om, hvad bagværk betyder for danskere. Det er kun blevet større efter programmer som Den Store Bagedyst, hvor alle bare skal bage, da det ikke kun er sjovt at følge med på TV.

Hvis du begynder at bage som hobby, vil vi anbefale dig, at du finder en god tandlæge i København eller omegn, da du skal passe på dine tænder. Hvis du bager en masse med sukker, er det vigtigt, at du passer på dine tænder. Du finde mere information her.

Lav mad baseret på lande

Det er populært at lave mad fra andre lande. Vi anbefaler, at du melder dig ind i en madklub, hvor i hver uge har et nyt land som tema. På den måde lærer du at lave en masse forskellig mad.

I madklubben kan I så sætte jer ned sammen og nyde alt det gode mad, som I har lavet. På den måde bliver din hobby også noget socialt, som du glæder dig til at dele med andre.

Mange gør det på den måde, at de vælger et land, og så skal alle i madklubben vælge en ret, som de gerne vil lave. Normalt laver man en forret, hovedret og dessert. I kan lave flere ting, hvis I er flere i madklubben eller nogen af jer kan sidde over.

Efter en uge eller hver måned mødes i med maden og drikker noget god alkohol sammen. Ofte vil det være vin, som passer til det, men det kommer helt an på, hvad I har valgt af mad. Hvis I har amerikansk tema med burger, så vil det nok være mere passende med Budweiser.

Det er da en hobby, som man kan forholde sig til.