Nørderne elsker perler

Nørderne elsker perler

May 15, 2017 DIY 0

Vi kan nok alle sammen huske, hvordan pigerne sad og legede med perler da vi var små. De små hvide plader, der blev fylde med farverige motiver, som så fik en tur med strygejernet.

Det var jo noget frygteligt tøsepjat, tænke man som dreng. Men siden internettets fødsel, er der kommet en hel renæssance for de små plastikperler.

Folk der elsker computerspil og som kan huske alle de gamle spil, har nemlig opdaget, at man kan lave billeder af sine yndlingskarakterer på perlepladerne. Det gælder især figurer som Super Mario og andre 8bit helte, der bestod af en håndfuld pixels.

Men perleplader og en smule kreativitet, kan man lave fede figurer, som fungere herligt som nørdet vægpynt.

Find inspiration online

Hvis man ikke er velsignet med et kreativt sind, så kan man heldigvis finde vejledninger online. PÅ den måde kan alle være med, uanset om man er mand eller kvinde. Fælles for os alle er, at vi elsker at se vores barndoms spilfigurer dukke frem for øjnene af os. Det er en god måde at tilbringe en regnfuld eftermiddag på, i stedet for bare at falde i søvn foran tv’et. Så få perlerne frem og genoplev barndommens glæde.