DIY projekter til hjemmet

DIY projekter til hjemmet

March 16, 2017 DIY 0

DIY-projekter er højeste mode, og du behøver ikke være et hobby-geni for at komme i gang med projekterne. Der findes nemlig både kreative, men også overskuelige DIY-projekter, som vil pynte hjemme hos dig. I denne artikel får du inspiration til 3 DIY-projekter, som vil skabe mode og forårsstemning i dit hjem.

Inviter planterne indenfor

Planter giver en hjemmelig og frisk atmosfære i dit hjem, og lige nu er et plantefyldt hjem højeste mode. Potterne til planterne er ligeledes med til at skabe stil og æstetik, og disse kan du netop lave selv. At lave potterne selv vil give dit hjem en personlig stil.

På mange hobbysider kan du finde stærkt og tykt papir, hvoraf du kan folde dine egne urtepotter og skabe et legende og fint look. Her vil du ligeledes finde vejledende skabeloner, som vil vise dig, hvordan du skal gøre.

En anden populær plantetrend er hængeplanten, hvilket ligeledes kan gøres til et DIY-projekt. Til at lave din egen hængeplante skal du bruge en flot potteplante med en grøn plante i, samt et solidt stykke snor eller reb. Rebet skal bindes på en flot og stilrigtig måde, så potten kan hænge og pynte i hjemmet. På nettet kan du finde et hav af bindevejledninger, som du kan bruge, når du skal binde rebet til hængeplanten.

Lav din egen hylde

En af de mest populære interiør-trends er den frit hængende hylde med læderrem. Disse sælges i mange butikker, men du kan nemt lave din egen version til langt færre penge. Alt, du skal bruge, er en hylde i valgfrit træ, 2 (billige) læderbælter, samt en værktøjskasse. Start med at klippe bæltespænderne af bælterne. Fold de to læderremme dobbelt og skru dem fast på væggen. Sæt herefter hylden i læderremmene og lim eventuelt hylderne fast. Hvis du ønsker en lidt mere detaljeret vejledning kan disse findes på nettet ved blot at skrive ”hylde med læderrem”.

Den grønne væg

I denne sæson er farverne flyttet ind, hvilket ligeledes ses på vægmalingen. Det er nemlig højeste mode at male enkelte vægge i hjemmet i blå eller grønne farver. Hvis du ikke er til de grønlige nuancer, kan du sagtens vælge en anden farve. Det vigtigste er bare, at farven passer til hjemmets stil, og at du selv synes om den.

Farver i hjemmet vil skabe en hyggelig og hjemmelig følelse, og ligeledes sætte et meget personligt præg på hjemmets stil. Det gode ved maling er, at du nemt kan male farven over, hvis du bliver træt af den farvestrålende væg. Du kan købe billig maling ved at klikke her. Maling til en enkelt væg behøver ikke koste en formue, og du kan sagtens nøjes med en billig version frem for en dyr maling.